Pulpa de vita la cuptor cu cimbru si vin
PrinteazaPulpa de vita la cuptor cu cimbru si vin din: pulpă de vită, usturoi, cimbru, cimbru uscat, vin alb sec, ulei, sare.
Ingrediente:
- 1 kg pulpă de vită
- 4-5 căţei usturoi
- 2 fire cimbru
- 1 linguriţă cimbru uscat
- 1 litru vin alb sec
- 3 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Bucata de carne bine curăţată de pieliţe se acoperă cu apă şi se lasă la cuptor pentru o oră.
Intre timp, usturoiul pisat se amestecă bine cu uleiul, sarea si cimbrul uscat, după care se toarnă şi vinul.
Se scoate vasul de la cuptor se toarnă amestecul de vin si se mai lasă carnea la cuptor pentru o oră.
Se verifică nivelul de coacere al cărnii şi se aduce la masă cu fire de cimbru si garnitură după gust.
Pulpa de vita la cuptor cu cimbru si vin
Pofta buna!