Pulpa de vita la cuptor cu cimbru si vin

Printeaza

Pulpa de vita la cuptor cu cimbru si vin din: pulpă de vită, usturoi, cimbru, cimbru uscat, vin alb sec, ulei, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de vită
  • 4-5 căţei usturoi
  • 2 fire cimbru
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • 1 litru vin alb sec
  • 3 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare:

Bucata de carne bine cură­ţată de pieliţe se acoperă cu apă şi se lasă la cuptor pentru o oră.

Intre timp, usturoiul pisat se amestecă bine cu uleiul, sarea si cimbrul uscat, după care se toarnă şi vinul.

Se scoate vasul de la cuptor se toarnă amestecul de vin si se mai lasă carnea la cuptor pentru o oră.

Se verifică nivelul de coacere al cărnii şi se aduce la masă cu fire de cimbru si garnitură după gust.

 

Pulpa de vita la cuptor cu cimbru si vin

Pulpa de vita la cuptor cu cimbru si vin

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.