Pulpe de pui cu vinete

Printeaza

Pulpe de pui cu vinete din: pulpe de pui, rosii, vanata, ulei, faina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 2 roşii mari, de gătit
  • o vânătă
  • o lingură ulei
  • o lingură făină
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpe de pui cu vinete: taie vânata rondele, se presară cu sare şi se lasă 20 de minute la scurs. rumeneşte carnea în ulei, se scoate şi se pun rondelele de vânătă şterse.

lasă 10 minute, se pun roşiile tăiate jumătăţi şi carnea, un pic de apă, se lasă la fiert sub capac pentru 20 de minute.

drege cu smântână amestecată cu făina şi se mai lasă pe foc 5 minute. potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

Homar cu Orez Prăjit și Legume

Homar cu Orez Prăjit și Legume: O combinație de lux, ce oferă o explozie de arome sofisticate și texturi plăcute. Acest fel de mâncare este perfect pentru o ocazie specială sau când dorești să impresionezi la o cină elegantă. Ingrediente Homar: 2 homari medii, proaspeți sau congelati, curățați și preparați. Orez: 2 căni de orez […]

Decoct de mătase de porumb pentru rinichi

Decoct de mătase de porumb pentru rinichi: Remediu natural pentru sănătatea tractului urinar. Mătasea de porumb (Stigma maydis) este cunoscută pentru proprietățile sale diuretice, antiinflamatoare și calmante. Decoctul de mătase de porumb este un remediu natural eficient pentru susținerea sănătății rinichilor, prevenirea infecțiilor urinare și eliminarea excesului de lichide și toxine din organism. Ingrediente 2 […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.