Punch aromat cu rom

Printeaza

Punch aromat cu rom din: zahar, unt, coniac, rom, lichior.

Ingrediente:

  • 200 g zahăr
  • 100 g unt
  • 200 ml coniac
  • 100 ml lichior de fructe
  • 50 ml rom

 

 

Mod de preparare:

Se pune 200 g zahăr brun într-o cratiţă cu fundul dublu şi se lasă să se topească. Se adaugă 100 g unt şi se amestecă totul. Se adaugă fructele curăţate. Peste ele se toarnă 200 ml coniac, 100 ml lichior de fructe şi 50 ml rom.

Se dă într-un clocot şi se serveşte imediat.

Se pot presăra deasupra mirodenii (scorţişoară, nucşoară şi ghimbir).

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.