Punch tropical de rom cu cocos

Printeaza

Punch tropical de rom cu cocos din: suc de ananas, mango, rom Malibu, lapte de cocos, lime, bete pentru cocktail, ananas.

 

Ingrediente:

  • 500ml suc de ananas
  • 500ml suc de mango
  • 250ml de rom Malibu
  • 250ml lapte de cocos

Pentru servit:

  • felii de ananas şi lime pe beţe pentru cocktail

 

Mod de preparare Punch tropical de rom cu cocos:

Pune toate ingredientele într-o carafă, amestecă bine şi refrigerează cocktailul.

Pentru a-l servi, pune gheaţă în pahare, toarnă punch-ul de rom şi decorează.

Serveşte-t alături de chiflele bao cu porc picant.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.