Tinctura de Urzici: pentru Vitalitate și Sănătate din: frunze de urzica, alcool. În universul remediilor naturale, tinctura de urzici ocupă un loc special, fiind cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și terapeutice remarcabile. Această tinctură este obținută prin macerarea frunzelor proaspete de urzică în alcool, proces care extrage esența vindecătoare a plantei. Proprietățile Benefice ale Tincturii […]
Reteta supa cu cartofi
PrinteazaReteta supa cu cartofi din: cartofi, ceapa, morcov, ulei, patrunjel, boia, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 200 g ceapă
- 100 g morcov
- 50 ml ulei
- 1 foaie de dafin
- 1 legătură de pătrunjel
- boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Reteta supa cu cartofi: Ceapa, morcovii şi cartofii se curăţă. Ceapa şi morcovii se taie mărunt şi se înăbuşă împreună cu o linguriţă de boia într-o cratiţă cu ulei si puţină apă până se înmoaie, după care se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, apă şi sare.
Supa este gata când cartofii sunt fierţi. Se serveşte cu pătrunjel verde tocai mărunt şi piper pisat presărate deasupra.
Pofta buna!
Piept de Rață cu Sos de Ciocolată Neagră și Portocale
Piept de Rață cu Sos de Ciocolată Neagră și Portocale din: piept de rata, sare, piper, ciocolata neagra, suc de portocale, coaja de portocala, lichior de portocale, miere, sare, piper. Aceasta reteta reprezintă o îmbinare spectaculoasă de arome, unde dulceața ciocolatei negre și aciditatea portocalelor complimentează subtil gustul bogat al cărnii de rață. Este o […]