Reteta supa cu cartofi

Printeaza

Reteta supa cu cartofi din: cartofi, ceapa, morcov, ulei, patrunjel, boia, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 200 g ceapă
  • 100 g morcov
  • 50 ml ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 legătură de pătrunjel
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Reteta supa cu cartofi: Ceapa, morcovii şi cartofii se curăţă. Ceapa şi morcovii se taie mărunt şi se înăbuşă împreună cu o linguriţă de boia într-o cratiţă cu ulei si pu­ţină apă până se înmoaie, după care se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, apă şi sare.

Supa este gata când cartofii sunt fierţi. Se serveşte cu pă­trunjel verde tocai mărunt şi piper pisat presărate deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

Tinctura de Urzici: pentru Vitalitate și Sănătate

Tinctura de Urzici: pentru Vitalitate și Sănătate din: frunze de urzica, alcool. În universul remediilor naturale, tinctura de urzici ocupă un loc special, fiind cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și terapeutice remarcabile. Această tinctură este obținută prin macerarea frunzelor proaspete de urzică în alcool, proces care extrage esența vindecătoare a plantei. Proprietățile Benefice ale Tincturii […]

Piept de Rață cu Sos de Ciocolată Neagră și Portocale

Piept de Rață cu Sos de Ciocolată Neagră și Portocale din: piept de rata, sare, piper, ciocolata neagra, suc de portocale, coaja de portocala, lichior de portocale, miere, sare, piper. Aceasta reteta reprezintă o îmbinare spectaculoasă de arome, unde dulceața ciocolatei negre și aciditatea portocalelor complimentează subtil gustul bogat al cărnii de rață. Este o […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.