Reteta zilei: Briose cu coacaze
PrinteazaBriose cu coacaze din: faina, zahar pudra, praf de copt, sare, ulei vegetal, lapte, oua si afine.
Ingrediente:
- 200g faina
- 200g zahar pudra
- 20g praf de copt
- 5g de sare
- 100ml ulei vegetal
- 200ml lapte
- 4 oua
- 200g coacaze
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170 ° C. Pune faina, zaharul, praful de copt si sarea intr-un castron și se amesteca-le pana la omogenizare. Pune uleiul, apa si ouale intr-un alt castron si amestecati pana obtineti un aluat spumos.
Se toarna ingredientele umede in cele uscate si amestecati pana se combina si se omogenizeaza. Adaugati coacazele in aluat și lasati timp de 10 minute. Intr-o tava de briose adaugati hartie pentru briose si turnati aluat.
Daca mai considerate necesar mai adaugati coacazele. Dati la cuptor și se coaceti timp de 30 – 35 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca. Serviti la temperature camerei.
Briose cu coacaze
Pofta buna!
Incoming search terms:
- briose reteta
- retete briose
- briose simple