Reteta zilei: Briose cu unt de arahide

Printeaza

Briose cu unt de arahide din: unt de arahide, unt, zahar pudra, sare de mare, fulgi de ciocolata, batoane de ciocolata.

Poate te intereseaza si:

 

 

Ingrediente:

  • 1 cană unt de arahide
  • 1 1/2 linguri unt nesărat, la temperatura camerei
  • 1 cana zahăr pudra
  • 1/4 linguriță sare de mare
  • 2 cesti fulgi de ciocolata
  • 4 batoane de ciocolata, rupata bucati

 

 

 

Mod de preparare:

Într-un castron mic combinati 1/2 ceașcă de unt de arahide, sare, unt și zahăr pudră.

Amestecati pana se omogenizeaza.

Se combină ciocolata, chips-uri de ciocolata si 1/2 cana unt de arahide intr-un bol mediu.

Dati la cuptorul cu microunde pentru un minut.

Se agită amestecul apoi se repetă procesul până când ciocolata este topita.

Impartiti cate 1 lingurita intr-o forma de briose (36 de bucati).

Bagati la frigider pentru câteva minute. Rulati amestecul de unt de arahide si taiati bucati egale.

Adaugati in fiecare forma de briosa.

Se imparte restul de amestec de ciocolata. Dati din nou la frigider, cateva ore.

Scoateti din frigider cu 30 minute înainte de servire.

 

Briose cu unt de arahide

Briose_cu_unt_de_arahide_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Briose cu nuci pecan

Briose cu nuci pecan din: tarate de grau, pudra de proteina, gluten de grau, sare, bicarbonat de sodiu, indulcitor, scortisoara, nuci pecan, zer, ou, ulei.   Consumul regulat de nuci pecan poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv: Sănătatea inimii: Grăsimile sănătoase din nucile pecan pot ajuta la reducerea nivelului de colesterol rău (LDL) și […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta de niste briose, dar din ciocolata si atat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.