Reteta zilei: Broccoli la aburi cu sos de branza

Printeaza

Broccoli la aburi cu sos de branza din: broccoli, lapte, unt, usturoi, sare condimentata, piper negru, sare, praf de chili, branza cremoasa, branza cheddar, mozzarella.

Poate te intereseaza si Vitel cu sparaghel si broccoli

Ingrediente:

  • 2 broccoli, rupt buchețele
  • 2 cani lapte integral
  • 1 lingura unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 linguriță sare condimentată
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1/4 linguriță sare
  • 1/4 linguriță praf de chili
  • 360gr branza cremoasa
  • 120gr brânză cheddar, rasa
  • 120gr mozzarella, rasa

 

Mod de preparare:

Fierbeti la abur broccoli pentru 3-4 minute. Scurgeti si pastrati deoparte.

Pentru a face sosul, se încălzesc untul și laptele la foc mediu-scăzut.

Se adauga usturoi, sare condimentată, piper negru, sare, praf de chili și se incorporeaza branza cremoasa, taiata cuburi.

Se amestecă până se topește.

Se incorporeaza branza cheddar și mozzarella, se amesteca pana se topesc.

Serviti broccoli cu sos de branza.

 

Broccoli la aburi cu sos de branza

Broccoli_la_aburi_cu_sos_de_branza_11

 

Pofta buna!

 

 

Salată de broccoli cu semințe

Salată de broccoli cu semințe – o alegere ideală pentru cei care doresc să se bucure de o masă sănătoasă, bogată în nutrienți și plină de savoare. Această salată combină prospețimea broccoli-ului cu crocanța semințelor, oferind o textură delicioasă și un gust revigorant. Este perfectă ca fel principal ușor sau ca garnitură pentru orice masă. […]

Quinoa cu pui si broccoli

Quinoa cu pui si broccoli – o combinatie sanatoasa si delicioasa, ideala pentru pranz sau cina. Aceasta reteta imbina proteinele slabe din pieptul de pui cu nutrientii esentiali din quinoa si broccoli, oferind un fel de mancare echilibrat si plin de savoare. Quinoa: Quinoa este o pseudo-cereala bogata in proteine complete, fibre si diverse vitamine […]

Rață cu Caju și Broccoli

Rață cu Caju și Broccoli – este un preparat delicios și sofisticat, perfect pentru o cină elegantă sau pentru a impresiona musafirii. Carnea suculentă și crocantă a raței se combină perfect cu textura crocantă a cajuului și prospețimea broccoliului, rezultând un fel de mâncare echilibrat și plin de savoare. Ingrediente: 2 piepturi de rață 2 […]

 

 

 

1 comentariu

  1. Sosul cred ca este o nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.