Chec cu fistic si roscove din: apă rece, zahar brun, zahar, ulei, pudră de roşcove, praf de copt, sare, faina alba, esenţă de fistic, margarină, esenţă de rom. Ingrediente: 300 ml apă rece 50 g zahăr brun 150 g zahăr 180 ml ulei 2 linguri pudră de roşcove 1 plic praf de copt 1 praf de sare […]
Chec cu merisoare din: faina, zahar, praf de copt, bicarbonat, unt, banane, lapte, merisoare. Ingrediente: 2 banane 250 g făină 160 g zahăr 2 linguriţe praf de copt 1/2 linguriţă bicarbonat un praf de sare 85 g unt 2 linguri lapte 2 ouă 50 g merişoare uscate Mod de preparare: Se amestecă 150 g făină […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.