Ridichea Neagră: Ghidul Complet despre Beneficii, Cultivare și Contraindicații. Ridichea Neagră (Raphanus sativus var. niger) Este o rădăcină comestibilă, folosită frecvent în medicina tradițională și ca aliment în diverse bucătării din lume. Este cunoscută pentru gustul său picant și textura crocantă. Istorie Ridichea neagră are origini în Asia de Est și a fost cultivată pentru […]
Reteta zilei: Chiftele de kimchi cu sos de soia
PrinteazaChiftele de kimchi cu sos de soia din: faina, apa minerala, oua, ceapa verde, kimchi, sare, ulei, otet, sos de soia, seminte de susan.
Ingrediente:
- 2 pahare făină
- 2 cesti apa minerala
- 2 oua
- 5 fire ceapa verde
- 1 cana kimchi
- 1 linguriță sare
- 4 linguri ulei
- 1 lingură oțet
- 1 lingură sos de soia
- 1½ linguriță semințe de susan
Mod de preparare:
Amestecați sosul de soia, oțetul și semințele de susan. Pastrati deoparte.
Tăiați ceapa verde.
Adăugați făina, sarea și ouăle într-un bol.
Incorporati apa minerala si omogenizati.
Adaugati kimchiul tăiat și ceapa verde.
Incalziti o tigaie, se adaugă o lingură de ulei. Apoi formati chiftele potrivite din aluatul pregatit.
Gatiti cate 5 minute pe fiecare parte.
Serviti cu sos.
Chiftele de kimchi cu sos de soia
Pofta buna!
Muraturi – Beneficiile muraturilor pentru sanatate
Muraturi – Beneficiile muraturilor pentru sanatate. Murăturile reprezintă legume sau fructe care sunt conservate prin procesul de fermentare sau marinare într-o soluție de apă, sare și uneori oțet. Acest proces nu doar prelungește durata de viață a alimentelor, dar creează și un gust caracteristic și o textură diferită față de legumele proaspete. Iată câteva aspecte […]