Chiftele de curcan in sos de rosii din: ceapa, morcovi, carne tocata de curcan, orez, sare, piper, patrunjel, varza de bruxelles, sos de rosii. Ingrediente: 1 ceapa 2-3 morcovi 1 kg carne tocata de curcan 2-3 linguri orez Sare si piper patrunjel varza de bruxelles, fiarta Ingrediente sos de rosii: 1 cutie sos de rosii […]
Reteta zilei: Chiftelute de curcan cu menta si patrunjel
PrinteazaChiftelute de curcan cu menta si patrunjel din: carne de curcan, dovlecei, ceapa verde, menta, patrunjel, usturoi, chimen, sare, piper, ou, sos tzatziki.
Ingrediente:
- 1,5 kg carne de curcan, tocata
- 2 dovlecei, rasi
- 3 cepe verzi, tocate
- 1 pumn menta tocata
- 1 pumn patrunjel tocat
- 2 lingurite usturoi zdrobit sau tocat
- 1 lingurita chimen macinat
- 1 lingurita sare
- piper negru macinat, dupa gust
- 1 lingurita piper cayenne
- 1 ou
- sos tzatziki, pentru servire
Mod de preparare:
Procesati la blender toate ingredientele, cu exceptia sosului tzatziki.
Transferati intr-un castron si formati chiftelele.
Asezati pe o tava si dati la cuptor pentru 10 minute.
Rotiti si gatiti si pe partea cealalta inca 10 minute.
Serviti chiftelele calde, cu sos tzatziki.
Chiftelute de curcan cu menta si patrunjel
Pofta buna!
Chiftele de curcan in pesmet din: carne de curcan, ceapa, usturoi, patrunjel, ou, pesmet, lapte, ulei. Ingrediente: 600 g carne tocată de curcan o ceapă mică 2 căţei de usturoi câteva fire pătrunjel un ou 2 linguri pesmet 100 ml lapte ulei, pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Se trece ceapa curăţată şi […]
Pofta buna!
Arata bine chiftelutele astea de curcan