Clatite de ovaz din: ovaz, ou, iaurt, bicarbonat, miere. Ovazul este o planta cereala care este foarte populara in intreaga lume datorita proprietatilor sale nutritive si beneficiilor pentru sanatate. Ovazul este bogat in fibre solubile, proteine, vitamine si minerale, cum ar fi fierul, calciul si magneziul. Acesta contine, de asemenea, antioxidanti si compusi vegetali benefici pentru sanatate. […]
Reteta zilei: Clatite cu dulceata
PrinteazaClatite cu dulceata din: faina, zahar, sare, lapte, oua, unt topit, dulceata.
Ingrediente:
- 1 cana faina
- ½ lingura zahăr
- ¼ linguriță de sare
- 1½ cana lapte
- 2 ouă
- unt topit
- dulceata, dupa preferinta
Mod de preparare:
Combinați împreună ouăle, laptele și făina. Bateti bine.
Adăugați zahăr și sare. Amestecati si dati la rece timp de 15 minute.
Incalziti o tigaie si adaugati unt topit.
Cu un polonic formati clatite in tigaie si rumeniti aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Serviti cu dulceata, dupa preferinta.
Clatite cu dulceata
Pofta buna!
Clatite cu ciuperci din: ciuperci, sunca, oua, faina, lapte, unt, cascaval. O reteta usor de preparat, foarte simpla si foarte gustoasa. Ingredinte: 250 gr. ciuperci 250 gr. sunca slaba 4 oua faina lapte unt cascaval Mod de preparare Se pregateste un aluat obisnuit de clatite din 4 oua, faina, lapte. Se lasa sa […]
Clatite cu ciuperci si pui din: ceapa, unt, ciuperci, piept de pui, vin alb sec, marar, oua, smantana, cascaval, piper, sare. Ingredinte: o ceapa o lingura unt o cutie conserva ciuperci 1 piept de pui fiert 1 pahar de vin alb sec o legatura marar 7 oua 200 gr. smantana cascaval piper sare […]