Cocktail Pear Tea din: armagnac, cold black tea, pear syrup si fresh lime juice. Ingrediente: 40 ml armagnac 100 ml cold black tea 25 ml pear syrup 15 ml fresh lime juice Mod de preparare: Turnati ingredientele pe rad in pahar peste cuburi de gheata si amestecati puternic continutul cu lingurita de bar. […]
Reteta zilei: Cocktail cu whisky, ceai verde si aroma de menta
PrinteazaCocktail cu whisky, ceai verde si aroma de menta din: whisky, ceai verde, apa, frunze de menta, zahar, suc de lamaie, gheata.
Ingrediente:
- 2 lingurite de pudra de ceai verde
- 3/4 cana de apa rece
- 1/2 ceasca frunze de menta
- 2 linguri de zahar
- 1-2 linguri de suc proaspat de lamaie
- 1/2 cana whiskey
- gheata
Mod de preparare:
Puneti pudra de ceai intr-un bol si incorporati usor apa, amestecand continuu, pana obtineti o pasta moale.
Puneti frunzele de menta si zaharul intr-un recipient si amestecati pana se dizolva zaharul.
Se adauga 1 lingura de suc de lamaie, whiskey si amestecul de pudra de ceai.
Strecurati amestecul printr-o sita.
Dupa gust, mai adaugati lamaie.
Se toarna in doua pahare pline cu gheata si se garniseste cu frunze de menta.
Cocktail cu whisky, ceai verde si aroma de menta
Savurati!
Cocktail cu lichior de cacao din: esenta de cafea, galbenus, lichior de cacao, zahar pudra, apa plata, coaja de portocala si ciocolata. Ingrediente: 1 cescuta esenta de cafea 1 galbenus 1/2 cescuta lichior de cacao 30 g zahar pudra apa plata pentru decorat: coaja de portocala taiata suvite subtiri ciocolata rasa Mod de preparare: […]
Cocktail cu Gin si Lichior – Green Devil
Cocktail cu Gin si Lichior – Green Devil din: gin, lichior, suc de lime, apa tonica, frunze de menta. Cocktailul “Green Devil” reprezintă o invitație în lumea gusturilor complexe și a prospețimii inconfundabile. Creat pentru cei care apreciază combinații unice și dorința de a experimenta, acest cocktail îmbină rafinamentul ginului cu notele verzi și vibrante […]
Savurati!
Incoming search terms:
- longerbbj
Arata foarte bne cocktailul asta
Cocktailul asta e foarte interesant 🙂 Chiar imi place