Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă din: cotlet de porc, sare, piper, oua, pesmet, faina, ulei vegetal. Cotletul de porc pane este un preparat clasic și iubit în bucătăria internațională. Această rețetă a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume datorită texturii fragede a cărnii de porc, acoperite cu un strat crocant și arome delicioase. […]
Reteta zilei: Cotlet de porc cu sos de miere si ghimbir
PrinteazaCotlet de porc cu sos de miere si ghimbir din: cotlet de porc, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei, dafin, apa fierbinte, sos de soia, miere, otet de orez, ghimbir, cuisoare, amidon, apa rece.
Ingrediente:
- 1 bucata cotlet de porc fara os
- 1 ceapa feliata
- 3 catei de usturoi, zdrobit
- ½ lingurita de sare
- ½ lingurita de piper
- 1 lingura de ulei
- 3 frunze de dafin
- ¼ cana de apa fierbinte
- ¼ ceasca sos de soia
- 1/4 ceasca de miere
- 2 linguri de otet de orez
- 1 lingurita ghimbir
- ½ lingurița cuisoare
- 3 linguri de amidon
- ¼ cana de apa rece
Mod de preparare:
Se taie cotletul in 2 bucati si se prajeste intr-o tigaie mare in ulei. Intr-un castron mic combinati apa fierbinte si miere.
Apoi adaugati sos de soia , ghimbir , sare , piper , oțet si cuisoare .
Se taie ceapa si se pune in partea de jos a cratitei. Adaugati friptura, frunzele de dafin si se toarna amestecul de miere pe partea de sus a fripturii .
Gatiti timp de 5 ore la foc mic.
Scoateti friptura si ceapa din cratita.
Sucul ramas de la carne se adauga intr-o tigaie , se dizolva amidonul in apa rece ,apoi adaugati in tigaie si amestecati bine.
Se fierbe pana se ingroasa.
Serviti friptura cu piure de cartofi sau orez fierbinte si stropiti cu sos.
Cotlet de porc cu sos de miere si ghimbir
Pofta buna!
Rețetă de Cotlet de Porc Fără Os – Cum să Gătești Cotletul Perfect
Rețetă de Cotlet de Porc Fără Os – Cum să Gătești Cotletul Perfect din: cotlete de porc fara os, ulei de masline, usturoi, boia, sare, piper negru, cimbru, rozmarin. Ingrediente: 4 cotlete de porc fără os 2 linguri ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță boia de ardei dulce 1 linguriță […]