Cotlete la gratar, cu ciuperci din: cotlete de porc, ciuperci, ardei gras, usturoi, sare, piper, cimbru, ulei. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 kg ciuperci champignon 1 ardei gras rosu 4 catei de usturoi sare piper cimbru 3 linguri ulei Mod de preparare: Baţi puţin cotletele, cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Le ungi cu […]
Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate
PrinteazaCotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate din: ulei de masline, usturoi, patrunjel, frunze de salvie, rozmarin, sare, fulgi de ardei, piper, cotlete de porc.
Ingrediente:
- ¼ cana ulei de masline
- 10 catei de usturoi, tocati
- ¼ ceasca patrunjel tocat
- 1 lingura frunze de salvie tocate
- ¾ lingurita cimbru tocat
- ¾ lingurita de rozmarin tocat
- 1 ½ lingurite de sare
- ¼ lingurita fulgi ardei rosu
- 1 ½ lingurite piper
- 4 cotlete de porc
Mod de preparare:
Intr-un castron mic, combinati ierburile tocate, usturoi si piper cu ulei de masline, sare si fulgi de ardei.
Puneti cotletele intr-un castron si ungeti cu mixul de ierburi. Acoperiti si dati la frigider pentru 6-8 ore.
Incalziti gratarul. Puneti cotlete de porc pe gratar si gatiti 5-6 minute pe fiecare parte.
Se lasa sa se odihneasca timp de 10 minute, apoi se servesc.
Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate
Pofta buna!
Cotlete la gratar cu ceapa rosie, dovlecel si gogosari
Cotlete la gratar cu ceapa rosie, dovlecel si gogosari din: cotlet, rozmarin, unt, sare, piper, sos de rosii, ceapa rosie, dovlecel, ulei de masline, vanata, gogosari. Ingrediente: 4 bucati cotlet rozmarin unt topit sare piper alb sos de roşii 1 ceapă roşie 1 dovlecel 2-3 linguri ulei de măsline 1 vânătă coaptă ardei roşii sau […]
O sa incerc sa fac si eu cotletele astea 🙂