Reteta zilei: Fettuccini cu smantana si parmezan

Printeaza

Fettuccini cu smantana si parmezan din: unt, usturoi, smantana, parmezan, fettuccini, piper.

Fettuccini cu smantana si parmezan

Fettuccini cu smantana si parmezan

 

Ingrediente:

  • 1/2 cana unt sarat
  • 3 catei de usturoi proaspat, tocat
  • 2 cani smantana
  • 1/2- 1 cana parmezan proaspat tocat
  • 1 pachet fettuccini, fierte
  • 1 cana lichid de la paste
  • parmezan și piper negru, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Se topește untul la foc mediu intr-o tigaie mare și se adauga usturoi. Continuati sa gatiti untul, amestecand frecvent. Se incorporeaza smantana, se reduce focul la  mic timp de 3-4 minute.

SFettuccini cu smantana si parmezan

Se adauga parmezanul, se amesteca, apoi se incorporeaza pastele.

Fettuccini cu smantana si parmezan

In cazul incare sosul este prea gros, adaugati lichid de la paste. Serviti cu parmezan și piper negru.

Fettuccini cu smantana si parmezan

Fettuccini cu smantana si parmezan

Fettuccini cu smantana si parmezan

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sorina Apetroiei

    Arata foarte bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.