Reteta zilei: Fettuccini cu smantana si parmezan
PrinteazaFettuccini cu smantana si parmezan din: unt, usturoi, smantana, parmezan, fettuccini, piper.
Ingrediente:
- 1/2 cana unt sarat
- 3 catei de usturoi proaspat, tocat
- 2 cani smantana
- 1/2- 1 cana parmezan proaspat tocat
- 1 pachet fettuccini, fierte
- 1 cana lichid de la paste
- parmezan și piper negru, pentru servire
Mod de preparare:
Se topește untul la foc mediu intr-o tigaie mare și se adauga usturoi. Continuati sa gatiti untul, amestecand frecvent. Se incorporeaza smantana, se reduce focul la mic timp de 3-4 minute.
Se adauga parmezanul, se amesteca, apoi se incorporeaza pastele.
In cazul incare sosul este prea gros, adaugati lichid de la paste. Serviti cu parmezan și piper negru.
Fettuccini cu smantana si parmezan
Pofta buna!
Arata foarte bine