Reteta zilei: File de somon in crusta de mustar cu boabe

Printeaza

File de somon in crusta de mustar cu boabe din: somon, sare, piper, mustar cu boabe, ulei de masline.

Poate te intereseaza si File de somon la cuptor in folie

Ingrediente:

  • 1 kg file de somon
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri muștar cu boabe
  • ulei de măsline

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Presara sare si piper pe fileul de somon.

Pune somonul pe o foaie de copt unsa.

Unge fileul cu mustar pe toate partile.

Coaceți aproximativ 10-12 de minute. Serviti cald.

 

File de somon in crusta de mustar cu boabe

File_de_somon_in_crusta_de_mustar_cu_boabe_07

 

Pofta buna!

 

 

 

Turtă Dulce Tradițională – Rețetă Autentică cu Aromă de Sărbătoare

Rețetă Autentică cu Aromă de Sărbătoare din: faina integrala, miere, unt, zahar brun, ou, scortisoara, ghimbir, cuisoare, bicarbonat de sodiu. Descoperă rețeta noastră unică de turtă dulce, plină de arome și tradiție. Urmând pașii simpli și folosind ingrediente naturale, vei obține cea mai aromată turtă dulce, perfectă pentru sărbători!”   Ingrediente: […]

Vinegreta cu mustar dijon

Vinegreta își are originile în bucătăria europeană, fiind un element de bază în special în bucătăria franceză. Compoziție Baza: Ulei și oțet (sau […]

 

Bramble Cocktail: Descoperă Clasicul Modern – Rețetă Autentică IBA

Bramble Cocktail: Descoperă Clasicul Modern – Rețetă Autentică IBA din: gin, lichior de mure, suc de lamaie, sirop de zahar, gheata, mure, lamaie. Descoperă secretul unui cocktail Bramble autentic, o băutură clasică cu o notă modernă, perfect echilibrată și plină de savoare. Acest ghid pas cu pas îți prezintă cum să creezi acasă acest cocktail […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata somonul 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.