Friptura de vita la gratar in sos de unt din: vita, ulei, sare, piper, otet, piper, dafin, ceapa, tarhon, ou, unt, piper alb. carnea de vită este bogată în proteine, fier, zinc, vitamina B12, niacină și riboflavină. Proteinele sunt esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor din corpul nostru, iar fierul este important pentru producerea de […]
Reteta zilei: Friptura de vita cu legume coapte pe pat de orez
PrinteazaFriptura de vita cu legume coapte pe pat de orez din: vita, ulei de masline, sare, piper, praf de usturoi.
Ingrediente:
- 2 fripturi de vita
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingura condimente pentru carnea de vita
- 1 cană de orez brun
- 1 broccoli, rupt buchetele
- 2 fire praz, curățat și tocat
- ½ ceapa rosie, tocata
- 1 ardei gras
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 lingurite de sare
- 1 linguriță piper
- 1 linguriță de praf de usturoi
Mod de preparare:
Gatiti orezul al dente. Pregatiti carnea.
Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava puneti folie de aluminiu.
Adaugati legumele maruntite in tava. Stropiti cu ulei de măsline și presarati cu sare, piper și praf de usturoi.
Coaceți timp de 30 minute.
Dati friptura cu condimente. Intr-o tigaie incalziti ulei, gatiti carnea cate 7 minute pe fiecare parte.
Transferati pe o farfurie si lasati sa se odihneasca timp de 10 minute.
In fiecare bol de servire puneti orez, adaugati friptura si garnisiti cu legume.
Serviti imediat.
Friptura de vita cu legume coapte pe pat de orez
Pofta buna!
Friptura de vita cu nuci de pin
Friptura de vita cu nuci de pin din: carne de vita, nuci de pin, orez, garnitura de legume, sos de soia, miere, vin de orez, kivi, ceapa, ghimbir, usturoi, piper, ulei de susan. Ingrediente: 900 g carne de vita 3 linguri nuci de pin, tocate orez fiert si garnitura de legume, pentru servire Pentru […]
Pofta buna!
Ce bine arata friptura!
Asa da, hai ca-mi place friptura 🙂