Fritatta cu ardei si feta din: oua, sare de mare, piper, busuioc, unt, ceapa verde, spanac, ardei copt, branza feta. Ingrediente: 6 oua, batute ½ lingurita sare de mare ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat 2 linguri de busuioc tocat 2 linguri de unt 3 fire ceapa verde, felii subțiri 1 cană spanac 1 ardei […]
Fritatta cu spanac si piept de pui din: piept de pui, spanac, ardei, oua, mozzarella, sare, piper, ulei. Ingrediente: 400 g spanac congelat 1/2 piept de pui 2 ardei capia 4 ouă 3 linguri smântână o bilă mozzarella sare piper 2 linguri ulei de măsline Mod de preparare: Intr-o tigaie sau cratiţă care poate fi […]
Fritatta cu telemea si spanac din: oua, telemea, spanac, morcovi, gogosari, sare, piper. Ingrediente: 5 ouă 100 g telemea (mozzarella ori caşcaval) 100 g spanac congelat 60 g baby morcovi 60 g gogoşari muraţi sare şi piper unt Mod de preparare: Se taie telemeaua cubuleţe. Se taie gogoşarii feliuţe. Intr-un bol se bat ouăle […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.