Reteta zilei: Fritatta cu bacon si vanata

Printeaza

Fritatta cu bacon si vanata din: oua, faina, lapte, sare, piper, rozmarin, paprika, arpagic, bacon, vanata.

 

Ingrediente: 

  • 3 oua
  • 150 g de făină
  • 250 ml de lapte
  • sare si piper
  • rozmarin
  • paprika
  • 1 lingura arpagic
  • 50 g bacon, tocat
  • 1 vanata

 

Mod de preparare:

Bateti ouale. Adaugati faina si laptele si se amesteca bine.

Curatati si tocati vinata.

Se incorporeaza vinetel, arpagicul și baconul în aluat și asezonati foarte bine.

Fritatta_cu_bacon_si_vanata
Ungeți un vas termorezistent și se toarnă aluatul.

Fritatta_cu_bacon_si_vanata_02
Dati la cuptor la 200 ° C timp de 25 minute.

Fritatta_cu_bacon_si_vanata_03

Transferati intr-o tava si coaceti inca 10 minute.

Fritatta_cu_bacon_si_vanata_04
Serviti imediat.

Fritatta_cu_bacon_si_vanata_05

Fritatta cu bacon si vanata

Fritatta_cu_bacon_si_vanata_05

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Fritatta cu ardei si feta

Fritatta cu ardei si feta din: oua, sare de mare, piper, busuioc, unt, ceapa verde, spanac, ardei copt, branza feta. Ingrediente:  6 oua, batute ½ lingurita sare de mare ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat 2 linguri de busuioc tocat 2 linguri de unt 3 fire ceapa verde, felii subțiri 1 cană spanac 1 ardei […]

 

Fritatta cu spanac si piept de pui

Fritatta cu spanac si piept de pui din: piept de pui, spanac, ardei, oua, mozzarella, sare, piper, ulei. Ingrediente: 400 g spanac congelat 1/2 piept de pui 2 ardei capia 4 ouă 3 linguri smântână o bilă mozzarella sare piper 2 linguri ulei de măsline   Mod de preparare: Intr-o tigaie sau cratiţă care poate fi […]

 

Fritatta cu telemea si spanac

Fritatta cu telemea si spanac din: oua, telemea, spanac, morcovi, gogosari, sare, piper. Ingrediente: 5 ouă 100 g telemea (mozzarella ori caşcaval) 100 g spanac congelat 60 g baby morcovi 60 g gogoşari muraţi sare şi piper unt   Mod de preparare: Se taie telemeaua cubuleţe. Se taie gogoşarii feliuţe. Intr-un bol se bat ouăle […]

 

Fritatta cu broccoli si cascaval afumat

Fritatta cu broccoli si cascaval afumat din: porumb, mazare, oua, branza de vaci, cascaval afumat, ulei de masline, ceapa, broccoli, ardei, parmezan. Ingrediente:  100g de porumb 100g de mazăre 6 ouă 75g brânză de vaci 75g de caşcaval afumat, ras 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă, tocată mărunt 1/2 căpăţână de broccoli, buchetele tocate […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.