Rețetă Cu Valori Nutriționale din: gaina, bors, morcovi, patrunjel, radacina, ceapa, ardei, dovlecel, rosii, usturoi, sare, piper, patrunjel verde. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu această rețetă de Ciorbă de Găină. Perfectă pentru iubitorii de mâncăruri tradiționale, această ciorbă combină savoarea naturală a găinii cu acritura specifică a […]
Reteta zilei: Frittata cu ceapa si cimbru
PrinteazaFrittata cu ceapa si cimbru din: ceapa, ulei de masline, usturoi, cimbru, oua, smantana, sare, piper.
Poate te intereseaza si Frittata cu dovlecel, rosii si porumb
Ingrediente:
- 1 ceapa, cuburi
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 lingura cimbru proaspat
- 6 oua
- 2 linguri smântână
- sare si piper
Mod de preparare:
Se încălzesc 2 linguri ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați ceapa si gatiti, amestecand des, aproximativ 5 minute.
Condimentează cu sare și se adauga usturoi și cimbru.
Gatiti aproximativ 5 minute. Transferati ceapa pe o farfurie. Amestecati împreună ouăle, sare, piper și smântână într-un castron mare.
Se incorporeaza ceapa.
Incalziti restul de ulei in tigaie. Se toarnă amestecul de ou. Folosiți o spatulă si amestecati usor.
Rotiți focul la mic, se acopera si se gateste 10 minute. Descoperiti si mai gatiti cateva minute.
Dati apoi la cuptor pentru 2-3 minute. Se lasa sa se răcească frittata timp de 5-10 minute, iar apoi se serveste.
Frittata cu ceapa si cimbru
Pofta buna!
Cafeaua: O Privire Complexă asupra Efectelor Asupra Sănătății
Cafeaua, una dintre cele mai populare băuturi din lume, este consumată zilnic de milioane de oameni. De la aroma sa distinctă până la efectul de stimulare, cafeaua este adesea centrul unui ritual zilnic. Dar, în ciuda popularității sale, sunt adesea dezbateri privind impactul său asupra sănătății. Acest […]
Asta e un fel de omleta