Tinctura de Leurdă: Elixirul Verde pentru Sănătate și Vitalitate – Ghid Complet de Preparare și Utilizare din: leurda, alcool. În lumea remediiilor naturiste, tinctura de leurda ocupă un loc de cinste datorită concentrării sale remarcabile de proprietăți medicinale. Utilizată de secole pentru fortificarea sistemului imunitar și purificarea sângelui, tinctura de leurda rămâne o alegere predilectă […]
Reteta zilei: Frunze de salata umplute cu quinoa, rosii si ardei gras
PrinteazaFrunze de salata umplute cu quinoa, rosii si ardei gras din: quinoa, ulei de masline, seminte de chimen, ceapa, rosii, dovleac, ardei gras, fasole, sare, praf de coriandru, frunze de salata verde.
Poate te intereseaza si:
- Quinoa cu sparanghel si mazare
- Salata de quinoa, broccoli si somon
- Salata de quinoa cu spanac si branza feta
Ingrediente:
- 1/2 cana quinoa
- 2 lingurite ulei de masline
- 1/2 lingurita semințe de chimen
- 1/2 cana ceapa, tocata
- 1/2 cana rosii, tocate
- 1 cana dovleac, cuburi
- 1/2 cana ardei gras, tocat
- 2 cani fasole din conserva
- sare, dupa gust
- 1 lingurita praf de coriandru
- frunze de salată verde
Mod de preparare:
Fierbeti quinoa conform instructiunilor de pe ambalaj. Incalziti ulei si se adauga semințele de chimen.
Adaugati dupa 1 minut ceapa si gatiti 2 minute, se adaugă restul ingredientelor, cu excepția frunzelor de salata.
Gatiti pentru aproximativ 10 minute.
Adaugati quinoa fiarta. Se amestecă bine.
Umpleti frunzele de salata si serviti.
Frunze de salata umplute cu quinoa, rosii si ardei gras
Pofta buna!
Sunt un fel de gustoarim nu i asa?