Reteta zilei: Frunze de salata umplute cu quinoa, rosii si ardei gras

Printeaza

Frunze de salata umplute cu quinoa, rosii si ardei gras din: quinoa, ulei de masline, seminte de chimen, ceapa, rosii, dovleac, ardei gras, fasole, sare, praf de coriandru, frunze de salata verde.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 1/2 cana quinoa
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1/2 lingurita semințe de chimen
  • 1/2 cana ceapa, tocata
  • 1/2 cana rosii, tocate
  • 1 cana dovleac, cuburi
  • 1/2 cana ardei gras, tocat
  • 2 cani fasole din conserva
  • sare, dupa gust
  • 1 lingurita praf de coriandru
  • frunze de salată verde

Mod de preparare:

Fierbeti quinoa conform instructiunilor de pe ambalaj. Incalziti ulei si se adauga semințele de chimen.

Adaugati dupa 1 minut ceapa si gatiti 2 minute, se adaugă restul ingredientelor, cu excepția frunzelor de salata.

Gatiti pentru aproximativ 10 minute.

Adaugati quinoa fiarta. Se amestecă bine.

Umpleti frunzele de salata si serviti.

 

Frunze de salata umplute cu quinoa, rosii si ardei gras

Frunze de salata umplute cu quinoa, rosii si ardei gras

Pofta buna!

 

 

 

Tinctura de Leurdă: Elixirul Verde pentru Sănătate și Vitalitate – Ghid Complet de Preparare și Utilizare

Tinctura de Leurdă: Elixirul Verde pentru Sănătate și Vitalitate – Ghid Complet de Preparare și Utilizare din: leurda, alcool. În lumea remediiilor naturiste, tinctura de leurda ocupă un loc de cinste datorită concentrării sale remarcabile de proprietăți medicinale. Utilizată de secole pentru fortificarea sistemului imunitar și purificarea sângelui, tinctura de leurda rămâne o alegere predilectă […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Sunt un fel de gustoarim nu i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.