Fursecuri cu ghimbir din: unt, zahar, melasa, ou, scortisoara, cuisoare, ghimbir, sare de mare, bicarbonat de sodiu, faina.
Poate iti place si:
Ingrediente Fursecuri cu ghimbir:
- ¾ ceasca de unt sărat
- ¾ cană de zahăr
- ¼ ceasca melasa
- 1 ou
- 1 ½ lingurițe de scorțișoară
- ¾ lingurita cuișoare
- ¾ linguriță ghimbir măcinat
- ¼ sare de mare
- 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu
- 2 cani faina
- zahăr
Mod de preparare Fursecuri cu ghimbir:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Se aseaza harti de copt intr-o tava.
Bateti untul și zahărul împreună 4-5 minute.
Se adaugă melasa, ouă și condimente și bateti să se combine, aproximativ 1 minut, răzuire părțile laterale atunci când este necesar.
Într-un bol separat, combina sare de mare, bicarbonat de sodiu, și făină.
Se incorporeaza amestecul de faina in cel de unt și se omogenizeaza.
Formati prajiturele rotunde, pe care le dati prin zahar si se aplatizati in tava, ca sa obtineti fursecuri.
Coaceti 6-8 minute.
Scoateti din cuptor si lasati sa se răcească.
Serviti fursecurile la temperatura camerei.
Fursecuri cu ghimbir
Pofta buna!
Reteta zilei: Fursecuri de ciocolata cu migdale
Fursecuri de ciocolata cu migdale din: faina, praf de copt, sare, zahar, zahar brun, unt, vanilie, oua, ciocolata, espresso, chips-uri de ciocolata, migdale, zahar pudra, lapte. Ingrediente: 2 1/4 cani faina 1 lingurita praf de copt 3/4 linguriță sare 1/2 cana zahar 3/4 cană de zahăr brun 2 bucati unt nesărat, la temperatura camerei 1 […]
Fursecuri cu ghimbir
Fursecuri cu ghimbir din: unt, zahar, nuci, ghimbir, pesmet, faina, oua, lichior. Ingrediente: 70 g unt 60 g zahăr 150 g nuci măcinate 50 g ghimbir confiat 150 g pesmet 80 g făină 3 ouă 50 ml lichior de portocale 1 lingură coajă de portocală rasă 1 lingură coajă de lămâie rasă 3 plicuri zahăr […]
Reteta zilei: Fursecuri cu crema de nuca de cocos
Fursecuri cu crema de nuca de cocos din: faina de tapioca, parmezan, crema de nuca de cocos, unt, zahar, ou. Ingrediente: 170 g faina de tapioca 50 g parmezan 1 lingura cremă de nucă de cocos 6 linguri unt nesărat la temperatura camerei 5 linguri zahăr pudră 1 ou, gălbenușul și albusul separate Mod de […]
Pofta buna!
Fac si eu fursecurile astea