Reteta zilei: Fursecuri dulci
PrinteazaO reteta de fursecuri dulci din: faina, zahar brun, oua, unt, praf de copt, cacao si esenta de vanilie.
Ingrediente:
- 350g faina
- 150g zahar brun
- 3 oua
- 100g unt
- 2 lingurite praf de copt
- 2 lingurite cacao
- 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Ouale se amesteca bine cu zaharul, untul, esenta de vanile si cu cele doua lingurite de cacao.
Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt pana ce aluatul devine moale, nu se lipeste de maini si poate fi intins.
Se presara faina pe o masa si se intinde aluatul cu ajutorul unui sucitor. Se decupeaza aluatul cu o forma rotunda.
Se unge cu ulei o tava in care se vor pune fursecurile. Fursecurile se tin la cuptor 10-15 minute si se servesc dupa ce s-au racit.
Fursecuri dulci
Pofta buna!