Reteta zilei: Inghetata de capsuni cu aroma de tequila

Printeaza

Inghetata de capsuni cu aroma de tequila din: capsuni, coaja de limeta, suc de lamaie, tequila, sirop de agave, triplu sec, sare, zahar.

 

Inghetata_de_capsuni_cu_aroma_de_tequila_04

Ingrediente: 

  • 1 1/2 cani căpșuni
  • 1/2 linguriță coaja de limeta
  • 2 lingurițe suc de lămâie
  • 2 linguri tequila
  • 2 linguri sirop de agave
  • 1 lingura triplu sec
  • sare sau zahar, pentru servire

 

 

 

Mod de preparare:

Pregatiti capsunile.

Inghetata_de_capsuni_cu_aroma_de_tequila

Adăugați toate ingredientele în blender și pasati până la omogenizare.

Inghetata_de_capsuni_cu_aroma_de_tequila_02

Se toarnă în forme de inghetatat si dati la congelator peste noapte.

Inghetata_de_capsuni_cu_aroma_de_tequila_03
Serviti inghetata cu sare sau zahar.

Inghetata_de_capsuni_cu_aroma_de_tequila_04

Inghetata de capsuni cu aroma de tequila

Inghetata_de_capsuni_cu_aroma_de_tequila_04

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Inghetata de capsuni cu vanilie si nuci caju

Inghetata de capsuni cu vanilie si nuci caju din: lapte de migdale, nuci caju, căpşuni organice, sirop de agave, lecitină, esenţă de vanilie, sare. Ingrediente: 1 ceaşcă de lapte de migdale 1 ceaşcă de nuci caju 1/4 ceaşcă de căpşuni organice 4 linguri de sirop de agave 1 lingură de lecitină 1 linguriţă de esenţă de vanilie 1 vârf de linguriţă de sare Mod de preparare: Introduceţi laptele […]

 

Ingheţată de portocale

Inghetata de capsuni cu suc de portocale

Inghetata de capsuni cu suc de portocale din: căpşuni, suc de portocale. Ingrediente: 2 ceşti de căpşuni 3/4 ceaşcă de suc de portocale     Mod de preparare: Congelaţi căpşunile timp de şase până la douăsprezece ore, într-o pungă de plastic închisă etanş. Amestecaţi căpşunile cu sucul de portocale, până se omo­genizează. Alternativ, omogenizaţi căpşunile congelate şi […]

 

Inghetata de capsuni cu sos exotic de mango

Inghetata de capsuni cu sos exotic de mango din: căpşuni, frişcă, cremă de iaurt, Grand Marnier, suc de lămâie, mango, zahăr pudră. Ingredinete:  300 g căpşuni  200 ml frişcă  350 g cremă de iaurt  2 cl Grand Marnier  2 linguri suc de lămâie Ingrediente pentru sos:  1/2 fruct de mango  1 lingură zahăr pudră  1 lingură suc de lămâie Mod de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.