Inghetata de cirese cu biscuiti din: lapte de orez, cirese, indulcitor, biscuiti. Ingrediente: 2 căni cremă/lapte de orez 1 cană de cireşe fără sâmburi 2 linguri îndulcitor biscuiti Mod de preparare: Intr-un blender se mixează 2 căni cremă/lapte de orez, 1 cană de cireşe fără sâmburi şi 2 linguri îndulcitor. Se toarnă compoziţia într-o […]
Inghetata vegana cu banane din: banane, pudra de roscove, migdale, miere. Ingrediente: 4 banane bine coapte 1 linguriţă pudră de roşcove 1 mână de migdale crude 1 lingură de miere afine sau mure proaspete Mod de preparare: Curăţă-le de coajă, taie-le bucaţi şi pune-le la congelator, într-o pungă ce se închide etanş. Lasă-le […]
Tort de inghetata cu crema de alune din: biscuiti, frisca, mascarpone, zahar, lapte, banane, crema de alune, vanilie. Ingrediente: 160 g biscuiţi digestivi 400 ml frişcă lichidă 500 g mascarpone 50 g zahăr pudră 1 cutie lapte condensat 2 linguriţe pastă de vanilie 150 g cremă de alune şi cacao 2 banane 30 g cremă […]
Înghețată de Levănțică din: smantana, lapte, zahar, levantica. Vara este anotimpul perfect pentru a experimenta cu deserturi înghețate care răcoresc și încântă simțurile. Înghețata de levănțică este o alegere sofisticată și surprinzătoare, ce aduce un suflu proaspăt în colecția ta de deserturi. Această rețetă combină cremozitatea smântânii pentru frișcă cu aroma delicată și florală a […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.