Bulgur cu Ton și Legume la Grătar din: bulgur, ton, dovlecel, ardei, ceapa, ulei, suc de lamaie, sare, piper, ierburi. Acest preparat nu doar că este plin de proteine, dar este și o alegere sățioasă și colorată pentru o masă de prânz sau cină. Combinația de bulgur, ton și legume la grătar oferă un echilibru […]
Reteta zilei: Legume la cuptor cu sos de mustar si verdeata
PrinteazaLegume la cuptor cu sos de mustar si verdeata din: varza, morcov, cartofi, ceapa, ulei de masline, unt, mustar dijon, usturoi, ardei, marar, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 verze
- 1 morcov, tăiat fasii
- 1 kg cartofi rosii
- 2 cepe, feliate
- Ingrediene pentru sos:
- ⅓ ceasca ulei de măsline
- ⅓ ceasca de unt, topit
- 2 linguri de muștar Dijon
- 1 lingurita usturoi tocat
- 2 linguri de ardei proaspat tocat
- 1 lingurita marar uscat
- sare de mare și piper negru, dupa gust
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 200C. Se amestecă împreună ingredientele pentru sos și pastrati deoparte.
Presarati varza cu sare si adaugati intr-un castron mare.
Adaugati morcovii, cartofii și ceapă.
Turnati sos peste legume. Amestecati.
Transferati legumele pe o foaie de copt. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți 30 de minute. Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca, apoi serviti cu sosul ramas.
Legume la cuptor cu sos de mustar si verdeata
Pofta buna!
Supă Cremoasă de Ovăz cu Legume
Supă Cremoasă de Ovăz cu legume din: ceapa, morcovi, telina, usturoi, fulgi de ovaz, supa, ulei, sare, piper, turmeric, paprika, patrunjel. Nu este un secret că ovăzul constituie o sursă remarcabilă de fibre și nutrienți esențiali, dar știai că poate transforma o simplă supă într-o experiență culinară excepțională și sănătoasă? Supa de ovăz reprezintă o […]