Mic dejun cu ciuperci din: ciuperci, unt, usturoi, varza kale, ou, otet, paine. Ingrediente: 100 g ciuperci mixte 30 g unt 1 căţel de usturoi 0 mână plină cu varză kale 1 ou câţiva stropi de oţet 1-2 felii de pâine Mod de preparare: Spală şi taie ciupercile în aşa fel încât să ajungă […]
Reteta zilei: Mic dejun cu oua, cartofi si bacon
PrinteazaMic dejun delicios cu oua, cartofi si bacon din: ulei de masline, ceapa, ardei gras, carnati, cartofi, spanac, oua, bacon.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 ceapa, taiata felii subtiri
- 1/2 ardei gras rosu, fara semințe și taiat
- 2-3 carnati
- 3-4 cartofi
- 3 cesti spanac
- 4 – 6 oua prajite
- 8-12 felii de bacon prajite
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare sotati pe foc mediu 1 lingura de ulei de masline.
Adauga ceapa si ardeii si gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este caramelizata, aproximativ 15 minute.
Transferati intr-un castron.
Dati focul la mare, adaugati carnatii in tigaie si gatiti 8-10 minute.
Transferați pe prosoape de hartie, apoi adaugati in vasul cu ceapa.
In aceeași tigaie la foc mediu incalziti restul de ulei de masline.
Adaugati cartofii fierti si taiati cubulete si gatiti 4-6 minute.
Adaugati amestecul de ceapa si amestecati usor.
Se serveste imediat cu oua prajite și bacon prajit.
Mic dejun cu oua, cartofi si bacon
Pofta buna!
Mic dejun taranesc cu oua si carnati
Mic dejun taranesc cu oua si carnati din: cartofi, rosii, ardei, kaizer, carnati, ceapa, oua, lapte, ceapa verde, sare. Ingrediente: 500 g cartofi 2 roşii 2 ardei 100 gkaizer 150g cârnaţi 1 ceapă 4 ouă lapte ceapă verde sare Mod de preparare: Se taie cuburi mici kaizerul şi cârnatul şi se prăjesc în puţii […]
Cam multe la un mic dejun