Reteta zilei: Noodles la tigaie

Printeaza

Noodles la tigaie din: unt, ceapa verde, usturoi, noodles, zahar brun, sos de soia, sos de peste, ulei susan.

 

Ingrediente: 

  • 4 linguri unt
  • 1 legatura ceapă verde
  • 4 catei usturoi, tocat
  • 250gr noodles
  • 2 linguri de zahăr brun
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri sos de peste
  • ulei de susan, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Noodles la tigaie

Încălziți untul, adăugați ceapă si usturoi. Amestecati sa se rumeneasca usor.

Adăugați taieteii si gatiti 2-3 minute.

Noodles la tigaie

Într-un castron separat, amestecați împreună sos de soia, zahăr și sos de peste.

Se toarnă peste noodles și se răspândește uniform.

Serviti imediat.

Noodles la tigaie

Noodles la tigaie

Noodles la tigaie

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Noodles cu susan si parmezan

Noodles cu susan si parmezan

Noodles cu susan si parmezan din: noodles, usturoi, unt, ulei de masline, parmezan, condimente, sos de peste, zahar brun, seminte de susan, ceapa verde. Ingrediente:  1 pachet (200 g) noodles 6 catei de usturoi, tocat 2 linguri (30 g) de unt nesărat 2 linguri de ulei de măsline 5 linguri parmezan ras Ingrediente sos: 1 lingura […]

Noodles in sos de soia cu chiftelute

Noodles in sos de soia cu chiftelute

Noodles in sos de soia cu chiftelute din: carne de porc, condimente, usturoi, radacina de ghimbir, noodles, ulei de masline, sos de soia, apa, suc de lamaie, zahar brun, sos de peste, ulei de masline, ceapa verde si coriandru. Ingrediente: 500 g carne de porc 2 lingurite condimente chinezesti 2 catei de usturoi, tocati 1 lingura […]

 

Bucataria chinezeasca

Noodles cu Sos Picant – Istorie, Rețetă Autentică și Sfaturi: Bucătăria Sichuan – Dan Dan Noodles

Noodles cu Sos Picant – Istorie, Rețetă Autentică și Sfaturi: Bucătăria Sichuan – Dan Dan Noodles. Dan Dan Noodles reprezintă un fel de mâncare emblematic în bucătăria Sichuan, cunoscută pentru complexitatea aromelor sale și pentru echilibrul perfect între picant, sărat, dulce și acid. Acest preparat nu este doar o reflectare a bogăției culinare a Chinei, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.