Omleta la cuptor cu telemea din: oua, praz, telemea, rosie, unt, sare, piper. Ingrediente: 8 ouă 8 felii vânătă partea albă a unui praz o roşie 150 g telemea o lingură unt sare piper Mod de preparare: Vânata tăiată cuburi şi prazul tăiat rondele se călesc 5 minute în unt. Se pun cu totul […]
Reteta zilei: Omleta coapta cu legume
PrinteazaOmleta coapta cu legume din: ulei, usturoi, ceapa, spanac, oua, branza, parmezan, sare, piper, piper cayenne.
Ingrediente:
- 1 lingură de ulei
- 1 lingurita de usturoi tocat
- 1 ceapă tocată
- 300gr spanac congelat tocat
- 5 ouă, bătute
- 2-½ cești brânză mărunțită
- ¼ cesti parmezan ras
- ¼ linguriță sare
- ¼ linguriță de piper
- 1 praf piper cayenne
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 175C. Ungeți un vas termorezistent.
Încălziți ulei într-o tigaie mare. Adaugati usturoi si ceapa si gatiti, amestecand ocazional, 4-5 minute.
Se adauga spanac și se continuă gătirea inca 10 minute.
Într-un castron mare, combinați ouăle, brânzeturile, sarea, piperul și piperul cayenne.
Se adaugă amestecul de spanac și se amestecă bine. Se toarnă în vasul termorezistent.
Dati la cuptor aproximativ 25-30 de minute.
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.
Serviti omleta calda.
Omleta coapta cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Omleta cu sunca si ardei din: oua, rosii, sunca, ardei, mustar, cascaval, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 2 roşii un ardei gras 200 g şuncă o lingură muştar o lingură caşcaval ras 1/2 legătură verdeaţă 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: In ulei se pun să se călească ardeiul tăiat şi […]
Pofta buna!