Quiche cu Branza Brocciu si Bacon – perfect pentru o masa de pranz sau cina. Combinatia de branza traditionala corsicana, cu bacon crocant si aluat fraged face ca acest quiche sa fie extrem de savuros. Este usor de preparat si poate fi servit atat cald, cat si rece, fiind ideal pentru orice ocazie. Ingrediente 1 […]
Reteta zilei: Oua umplute cu maioneza
PrinteazaOua umplute cu maioneza din: oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei.
Poate iti place si Oua umplute cu mazare si sos pesto
Ingrediente:
- 6 oua
- 3 linguri de maioneza
- 1 lingurita mustar
- sare și piper negru proaspat macinat, dupa gust
- boia de ardei
Mod de preparare:
Fierbeti oualele într-o cratiță medie, acoperite cu apa timp de 11 minute. Transferati apoi in apa rece si lasati sa se raceasca inainte de a le decoji.
Dupa ce le-ati decojit, taiati in jumatati. Scoateți galbenusurile și puneti intr-un castron.
Pasati galbenusurile cu o furculita. Se adauga maioneza și muștar. Se condimentează după gust cu sare și piper.
Turnati umplutura intr-un pos si umpleti jumatatile de albus. Presarati cu boia si serviti.
Oua umplute cu maioneza
Pofta buna!
Ceaiul Tarry Souchong – este un ceai negru afumat cu o aromă intensă și distinctă, apreciat de cunoscători pentru gustul său robust și afumat. Acest ceai special provine din provincia Fujian din China și este produs folosind metode tradiționale vechi de secole. Istoria Ceaiului Tarry Souchong – Originile și Dezvoltarea: Ceaiul Tarry Souchong își are […]