Paste cu carne de miel din: ulei de masline, ceapa, morcovi, telina, usturoi, carne tocata de miel, scortisoara, boia de ardei, fulgi de ardei, pasta de tomate, cimbru, rozmarin, rosii, foaie de dafin, miere, paste, sare, piper, patrunjel si parmezan. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa, taiata cuburi 2 morcovi, taiati cuburi […]
Reteta zilei: Paste cu carne de miel, ciuperci si parmezan
PrinteazaPaste cu carne de miel, ciuperci si parmezan din: ulei de masline, miel, ciuperci, ceapa, usturoi, scortisoara, piper cayenne, cuisoare, oregano, vin rosu, rosii, sos de rosii, paste, supa de pui, parmezan.
Ingrediente:
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 kg carne tocata de miel
- 1 cană ciuperci cuburi
- 1 cană de ceapă cuburi
- 3 catei de usturoi tocat
- 1 lingurita scortisoara
- ¼ linguriță piper cayenne
- ¼ lingurita cuisoare
- 1/2 lingurita oregano
- ½ ceasca vin rosu
- 2 cesti rosii cuburi
- 240gr sos de rosii
- 2 cesti paste
- 2 cesti supa de pui
- ¼ cană parmezan ras
Mod de preparare:
Adăugați ulei de măsline într-o oală mare la foc mare mediu.
Adaugati carnea, ciupercile si ceapa.
Gatiti timp de 8-10 minute, apoi se adaugă usturoiul.
Gatiti timp de 1-2 minute, apoi scurgeti grăsimea.
Adaugati scortisoara, piper cayenne, cuișoare și oregano.
Se toarnă vinul roșu, rosii cubulete si sosul de rosii.
Se amestecă și se fierbe timp de 5 minute.
Adaugati pastele și supa de pui.
Reduceti focul la mic, se acoperă și se fierbe timp de 25-30 minute.
Garnisiti cu parmezan ras și serviti.
Paste cu carne de miel, ciuperci si parmezan
Pofta buna!
Reteta zilei: Paste cu carne de miel
Pofta buna!
Vreau si eu, arata foarte bine 🙂