Paste cu sos de branza si legume din: sparanghel, mazare, porumb, ardei gras, morcovi, ceapa verde, paste, crema de branza, iaurt, suc de lamaie, patrunjel, sare, piper, rosii uscate.
Ingrediente:
225gr sparanghel, taiat in jumatati
115 gr mazare, pastai
115gr porumb baby
1 ardei gras rosu, maruntit
225gr morcovi baby
8 fire ceapa verde
225gr paste
150ml crema de branza
150ml iaurt
1 lingura suc de lamaie
1 lingura patrunjel, tocat
sare si piper
rosii uscate, pentru servire
Mod de preparare:
Gatiti sparanghelul in apa sarata timp de 3-4 minute.
Adaugati mazarea si mai gatiti 2-3 minute. Scurgeti si clatiti cu apa rece, apoi pastrati deoparte.
Gatiti apoi porumbul, morcovii, ardeiul si ceapa verde 5-10 minute, scurgeti si pastrati deoparte.
Fierbeti pastele al dente. Scurgeti.
Procesati la blender crema de branza impreuna cu iaurt, suc de lamaie si patrunjel.
Asezonati, dupa gust cu sare si piper.
Intr-o cratita mare amestecati pastele cu legumele si sos pana se omogenizeaza.
Paste cu ciuperci si branza topita din: ciuperci, unt, branza topita, paste, marar, piper. Ingrediente: 300 g ciuperci proaspete 50 g unt un tub mic de brânză topită o pungă paste câteva fire mărar piper Mod de preparare: Ciupercile se curăţă, se taie mărunt şi se pun să se călească în unt topit. Se lasă […]
Paste la cuptor cu masline, spanac si branza din: spanac, ulei, ciuperci, mascarpone, camembert, masline, paste in forma de scoici, parmezan. Ingrediente: 300 g baby spanac 15 ml ulei de măsline 400 g ciuperci 250 g mascarpone 1 camembert, tăiat în cuburi 100 g măsline negre fără sâmburi 400 g paste în formă de scoici, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.