Supa Minestrone – rețeta italiană de supă de legume cu paste din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, telina, cartof, fasole, rosii, supa de legume, paste, busuioc, oregano, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă medie, tocată 2 căței de usturoi, tocați 2 morcovi, tăiați cubulețe 2 tije de țelină, […]
Reteta zilei: Paste cu sos de legume si cimbru
PrinteazaPaste cu sos de legume si cimbru din: ceapa rosie, supa, usturoi, vin rosu, dovlecei, ardei gras, rosii, cimbru, zahar, paste, sare, piper, masline.
Ingrediente:
- 2 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi
- 150ml supa
- 1-2 catei de usturoi, zdrobit
- 4 linguri vin rosu
- 2 dovlecei, taiati bucati
- 1 ardei gras galben, fara seminte
- 400gr rosii, din conserva
- 2 linguri cimbru, tocat
- 1 lingurita zahar
- 350gr paste
- sare si piper
- cimbru si masline, pentru servire
Mod de preparare:
Intr-o cratita adaugati ceapa, usturoiul si supa. Aduceti la fierbere si gatiti 5 minute.
Adaugati vinul rosu, dovleceii, ardeiul, rosiile, cimbrul si zaharul. Asezonati cu sare si piper.
Aduceti la fierbere si gatiti 5-7 minute, amestecand ocazional.
Gatiti pastele al dente, scurgeti si pastrati deoparte.
Transferati apoi pastele intr-un platou de servire, adaugati legumele calde, garnisiti cu cimbru si masline si serviti imediat.
Paste cu sos de legume si cimbru
Pofta buna!
Pui cu paste si sos de branza din: vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper, usturoi, piept de pui, unt, faina, sare, mustar, lapte, galbenus, coaja si suc de lamaie, verdeata, smantana, paste, parmezan. 6-8 portii Ingrediente marinata: 120ml vin alb 30ml ulei de masline 30ml suc de lamaie […]
Piept de pui cu paste din: paste tagliatele, piept de pui, sare, piper, pudra de usturoi, ciuperci, spanac, supa de pui, apa, branza, cheddar. 8 portii Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, […]