Reteta zilei: Paste integrale cu sos de pui si legume
PrinteazaPaste integrale cu sos de pui si legume din: piept de pui, mazare, ardei gras, varza chinezeasca, morcovi, spaghete integrale, sos de soia, seminte de susan, sos de peste, ardei iute, usturoi, caju, coriandru.
Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui, dezosat
- 20 pastai mazare
- ½ de ardei gras roșu
- 2 verze chinezesti
- ½ ceasca felii de morcovi
- 2 cepe verzi
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 pachet de spaghete integrale
Ingrediente pentru marinata:
- ¾ ceasca sos de soia
- 4 lingurite ulei de semințe de susan
- 2 lingurite de sos de peste
- 1 ardei iute
- 2 catei de usturoi
Ingrediente pentru topping:
- ¼ cana caju
- ¼ cana coriandru tocat
Mod de preparare:
Pentru prepararea marinatei : taiați usturoiul; intr-un bol de dimensiuni medii , se adauga sos de soia , ulei de susan , sos de pește și usturoi .
Taiati ardeiul iute, adaugați in bol. Taiati pieptul de pui si adaugati in bol. Lasati la marinat cel putin 30 de minute.
Taiati varza, pastaile de mazare, ceapa verde si ardeiul gras. Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intre timp incalziti o tigaie mare la foc mediu si se adauga ulei de masline . Se adauga morcovii , ceapa verde și ardei roșu si se soteaza cateva minute.
Apoi, adaugati carnea de pui si sosul in tigaie alaturi de legume . Se amesteca bine, apoi se adauga varza, mazarea si amestecati bine.
Gatiti 10-15 minute. Scurgeti pastele si serviti cu sosul de legume si pui. Garnisiti cu caju și coriandru .
Paste integrale cu sos de pui si legume
Pofta buna!
O nebunie au iesit pastele astea 😉