Pavlova cu fructe din: albusuri, zahar tos, otet de vin alb, amidon, migdale, fulgi de migdale, visine, pere, prune, esenta de vanilie, frisca, zahar pudra, coniac. Ingrediente: pentru bezea: 4 albusuri mari la temperatura camerei 225 g zahar tos 1 lingurita otet de vin alb 2 lingurite amidon 100 g migdale macinate 2 linguri fulgi […]
Pavlova cu mure, afine si mandarine din: albusuri, zahar, esenta de vanilie, zeama de lamaie, mure, afine, mandarine si frunze de menta. Ingrediente: 4 albusuri 300 g zahar esenta de vanilie zeama de lamaie mure afine mandarine, zahar pudra frunze de menta Mod de preparare: Batem albusurile spuma. Adaugam zahar sio continuam sa batem. […]
Un desert clasic de bezea, frisca si fructe proaspete, pavlova cu fructe de padure, este usor de preparat si deosebit de delicios. Ingrediente: 300g fructe de padure mixte 300ml smantana 50ml zahar pudra Ingrediente pentru bezea: 400g zahar 200g albus de ou 200ml apa Mod de preparare: Preparati bezeaua, puneti zaharul si apa […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ce bine arata!