Reteta zilei: Penne cu sos de rosii si parmezan

Printeaza

Penne cu sos de rosii si parmezan din: paste, rosii, ulei de rosii, ulei de masline, fulgi de chili, sare, patrunjel, parmezan.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: 

  • 150 g paste penne
  • 80 g rosii conservate
  • 6 linguri ulei de rosii conservate
  • 60 ml de ulei de masline
  • 2-4 linguri fulgi chili
  • ½ linguriță de sare
  • patrunjel tocat
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.

Într-un procesor de alimente sau blender, se adaugă în toate ingredientele și se amesteca pana se omogenizeaza.

Scurgeti pastele fierte si amestecati cu sos și pătrunjel.

Se adaugă câteva linguri de apă de la paste dacă este prea uscat.

Se decoreaza cu parmezan si se servesc.

 

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Penne cu sos picant de roşii

Penne cu sos picant de roşii Ingrediente: 1 ceapă 3 căţei de usturoi 2-3 ardei iuţi 1 ardei gras roşu 1/2 legătură pătrunjel 2 linguri ulei de măsline 500 g roşii bucăţi 200 ml supă 500 g penne sare, piper,zahăr Preparare: Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Tăiaţi ardeii iuţi pe lung, îndepărtaţi-le seminţele, […]

 

Reteta zilei: Penne cu sos pesto

Penne cu sos pesto din: patrunjel, menta, usturoi, parmezan, migdale, ulei de masline, lamaie, penne, sare. Ingrediente: 1 legatura patrunjel 10 frunze de menta 4 catei usturoi, tocat ½ ceasca de parmezan, ras ½ ceasca de migdale ⅓ ceasca ulei de măsline 1 lămâie ½ pachet penne sare după gust Mod de preparare: În blender, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.