Mere si pere coapte cu gem de capsuni din: mere, pere, gem de capsuni, fistic, miere, apa.
Reteta zilei: Pere coapte cu nuci si scortisoara
PrinteazaPere coapte cu nuci si scortisoara din: pere, nuci, miere, scortisoara.
Ingrediente:
- 2 pere
- ¼ ceasca nuci
- ¼ ceasca miere
- 1 lingurita de scortisoara
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C.
Tăiați perele în jumătati si scoateti semintele.
Se presara cu scortisoara.
Dati la cuptor timp de 30 de minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti.
Pere coapte cu nuci si scortisoara
Pofta buna!
Pere coapte invelite in sunca din: branza cu mucegai, pesmet, sare, piper, pere, sunca, salata, nuci, ulei de nuca. Ingrediente: 45 g brânză cu mucegai 2 linguri rase cu pesmet alb sare şi piper negru măcinat 2 pere medii 4 felii de şuncă de Parma 120 g frunze de salată 30 g nuci prăjite, tăiate […]
Desert: pere coapte din: pere, miere, apa, prune. Ingrediente: 2 pere 2 linguriţe miere 4 linguri apă 100 g prune Mod de preparare: Speli perele şi le tai în jumătate. Incingi cuptorul şi le aşezi împreună cu prunele într-o tavă. Torni peste ele mierea amestecată cu apa. Laşi la cuptor 35 de minute. Când […]
Salată de Cicoare cu Pere și Nuci
Salată de Cicoare cu Pere și Nuci din: cicoare, pere, nuci, branza, ulei, otet, miere, sare, piper. Această salată de cicoare este o combinație perfectă de texturi crocante și arome sofisticate, îmbogățită cu savoarea distinctă a brânzei albastre. Dressingul pe bază de ulei de măsline, oțet balsamic și miere îmbracă frumos ingredientele, echilibrând gustul amarui […]