Reteta zilei: Pere coapte cu nuci si scortisoara

Printeaza

Pere coapte cu nuci si scortisoara din: pere, nuci, miere, scortisoara.

 

Ingrediente: 

  • 2 pere
  • ¼ ceasca nuci
  • ¼ ceasca miere
  • 1 lingurita de scortisoara

 

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Tăiați perele în jumătati si scoateti semintele.

Se presara cu scortisoara.

Pere coapte cu nuci si scortisoara
Presarati nucile si miere.

Pere coapte cu nuci si scortisoara
Dati la cuptor timp de 30 de minute.

Lasati sa se odihneasca si serviti.

Pere coapte cu nuci si scortisoara

Pere coapte cu nuci si scortisoara

Pere coapte cu nuci si scortisoara

 

Pofta buna!

 


Pere coapte invelite in sunca

Pere coapte invelite in sunca din: branza cu mucegai, pesmet, sare, piper, pere, sunca, salata, nuci, ulei de nuca. Ingrediente: 45 g brânză cu mucegai 2 linguri rase cu pesmet alb sare şi piper negru măcinat 2 pere medii 4 felii de şuncă de Parma 120 g frunze de salată 30 g nuci prăjite, tăiate […]

Desert: pere coapte

Desert: pere coapte din: pere, miere, apa, prune. Ingrediente: 2 pere 2 linguriţe miere 4 linguri apă 100 g prune   Mod de preparare: Speli perele şi le tai în jumătate. Incingi cuptorul şi le aşezi împreună cu prunele într-o tavă. Torni peste ele mierea amestecată cu apa. Laşi la cuptor 35 de minute. Când […]

 

Cicoare

Salată de Cicoare cu Pere și Nuci

Salată de Cicoare cu Pere și Nuci din: cicoare, pere, nuci, branza, ulei, otet, miere, sare, piper. Această salată de cicoare este o combinație perfectă de texturi crocante și arome sofisticate, îmbogățită cu savoarea distinctă a brânzei albastre. Dressingul pe bază de ulei de măsline, oțet balsamic și miere îmbracă frumos ingredientele, echilibrând gustul amarui […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.