Reteta zilei: Pere umplute cu branza ricotta

Printeaza

Pere umplute cu branza ricotta din: branza ricotta, miere, masline, caise uscate, boia, pere, suc de mere.

Pere umplute cu branza ricotta

Pere umplute cu branza ricotta

 

Ingrediente:

  • 1/2 cana branza ricotta
  • 1 lingura de miere
  • 8 masline, tocate
  • 4 caise uscate, tocate
  • 1 varf de cuțit de boia
  • 2 pere
  • 2/3 cana suc de mere

 

Mod de preparare:

Combinați branza ricotta, mierea, maslinele tocate, caisele tocate și boiaua de ardei. Se amesteca bine. Taiati perele in jumatate si indepartati cotoarele. Umpleti perele cu amestecul de ricotta.

Pere umplute cu branza ricotta

Puneti intr-o cratita potrivita. Se toarna apă fierbinte pentru a acoperi și dati focul la mare.

Pere umplute cu branza ricotta

Adaugati sucul de mere si gatiti 1 1/2-2 ore.

Pere umplute cu branza ricotta

Pere umplute cu branza ricotta

Pere umplute cu branza ricotta

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Pere umplute cu mix de branza

Pere umplute cu mix de branza din: ricotta, branza de vaci, miere, telina, masline, curmale, paprika, pere, suc de mere. Ingrediente:  50gr ricotta 50gr branza de vaci 1 lingurita miere 1/2 radacina telina, tocata 8 masline verzi, tocate 4 curmale, maruntite 1 vf de cutit paprika 4 pere 150ml suc de mere Mod de preparare: […]

Pere umplute cu branza, nuci si spanac

Pere umplute cu branza, nuci si spanac din: pere, branza cremoasa, nuci, baby spanac, rodie, ulei de măsline extravirgin, sare, piper. Ingrediente: 4 pere 150g de brânză cremoasă 50g de nuci 150g de baby spanac seminţele de la 1/2 de rodie 1 lingură de ulei de măsline extravirgin sare şi piper     Mod de preparare: Se […]

Pere umplute cu branza si seminte de rodie

Pere umplute cu branza si seminte de rodie din: pere, branza cremoasa, ncui, spanac baby, rodie, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:  4 pere 150g de brânză cremoasă 50g de nuci 150g de spanac baby seminţele de la 1/2 rodie 1 lingură de ulei de măsline sare şi piper Mod de preparare: Se spală perele, […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mie una nu-mi plac perele umplute, mai ales cu branza ricotta nu imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.