Reteta zilei: Peste pe pat de spanac sote cu napi copti

Printeaza

Peste pe pat de spanac sote cu napi copti din: napi, cimbru, unt, ulei de masline, cod, usturoi, spanac, lamaie, sare, piper.

 

Ingrediente: 

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Așezați napii cuburi pe o foaie de copt și se stropesc cu o lingură de ulei.

Se presara cu frunze de cimbru si se condimenteaza cu sare si piper.

Dati la cuptor pentru 50-60 de minute.

Peste_pe_pat_de_spanac_sote_cu_napi_copti
Se încălzește untul si restul de ulei într-o tigaie mare.

Asezonati peștele pe ambele părți cu sare și piper și rumeniti pe fiecare parte timp de patru minute.

Scoateti din tigaie si lasati sa se odihneasca.

Peste_pe_pat_de_spanac_sote_cu_napi_copti_02
In aceeasi tigaie, adaugati usturoiul tocat. Rumniti pentru 30 de secunde, apoi se adaugă spanacul si se amesteca.

Serviti pestele pe pat de spanac sote cu napi copti. Stropiti cu suc de lamaie.

Peste_pe_pat_de_spanac_sote_cu_napi_copti_03

Peste pe pat de spanac sote cu napi copti

Peste_pe_pat_de_spanac_sote_cu_napi_copti_03

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Salata cu napi

Reteta zilei: Sote de cartofi si conopida

Sote de cartofi si conopida din: cartofi, ulei, pudra de chimen, pudra de coriandru, pudra de turmeric, piper cayenne, ardei iute, conopida, seminte de chimen, usturoi, coriandru proaspat. Ingrediente:  225gr cartofi 5 linguri ulei 1 lingurita pudra de chimen 1 lingurita pudra de coriandru 1 lingurita pudra de turmeric 1/4 lingurita piper cayenne 1 ardei […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit bun pestele pe pat de spanac?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.