Sote de cartofi si conopida din: cartofi, ulei, pudra de chimen, pudra de coriandru, pudra de turmeric, piper cayenne, ardei iute, conopida, seminte de chimen, usturoi, coriandru proaspat. Ingrediente: 225gr cartofi 5 linguri ulei 1 lingurita pudra de chimen 1 lingurita pudra de coriandru 1 lingurita pudra de turmeric 1/4 lingurita piper cayenne 1 ardei […]
Reteta zilei: Peste pe pat de spanac sote cu napi copti
PrinteazaPeste pe pat de spanac sote cu napi copti din: napi, cimbru, unt, ulei de masline, cod, usturoi, spanac, lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 5 napi, cuburi
- 1 lingurita de frunze de cimbru
- 1 lingură unt
- 2 linguri ulei de măsline
- 3-4 fileuri de cod
- 4 catei de usturoi, tocat
- 1 legatura spanac, tocat
- 1 lamaie, tăiata felii
- sare si piper
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Așezați napii cuburi pe o foaie de copt și se stropesc cu o lingură de ulei.
Se presara cu frunze de cimbru si se condimenteaza cu sare si piper.
Dati la cuptor pentru 50-60 de minute.
Se încălzește untul si restul de ulei într-o tigaie mare.
Asezonati peștele pe ambele părți cu sare și piper și rumeniti pe fiecare parte timp de patru minute.
Scoateti din tigaie si lasati sa se odihneasca.
In aceeasi tigaie, adaugati usturoiul tocat. Rumniti pentru 30 de secunde, apoi se adaugă spanacul si se amesteca.
Serviti pestele pe pat de spanac sote cu napi copti. Stropiti cu suc de lamaie.
Peste pe pat de spanac sote cu napi copti
Pofta buna!
Pofta buna!
A iesit bun pestele pe pat de spanac?