Reteta zilei: Piersici calde cu inghetata

Printeaza

O reteta delicioasa de piersici calde cu inghetata din: piersici, unt, miere, portocala si busuioc.

Piersici calde cu inghetata

Ingrediente:

  • 3-4 piersici
  • 1 lingură cu unt
  • 2 linguriţe cu miere
  • 1 portocală
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Spală piersicile, taie-le pe jumătate, îndepăr­tează sâmburele şi feliază-le. Pune-le peste untul topit. Adaugă mierea şi lasă-le la foc mic să se în­moaie.

Piersici_calde_cu_inghetata_02

Toarnă sucul de portocală şi lasă-le să cloco­tească, iar sosul, să scadă bine. La final, aromatizează cu puţin busuioc tocat.

Piersici_calde_cu_inghetata_03

Serveşte-le cât sunt calde, cu îngheţată.

Piersici_calde_cu_inghetata_04

Piersici calde cu inghetata

Piersici calde cu inghetata

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.