Reteta zilei: Porc in sos de bere

Printeaza

Porc in sos de bere din: faina, sare de mare, piper, porc, ulei de masline, ceapa, morcovi, mere, usturoi, dafin, rosii, supa de pui, bere, zahar brun, taitei de ou cu unt.

 

Ingrediente:

  • 1/2 cană făină
  • 1/2 linguriță sare de mare
  • 1/8 linguriță de piper negru
  • 1 kg carne de porc, cuburi
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 cepe, cuburi
  • 4 morcovi, cuburi
  • 2 mere, cuburi
  • 2 linguri usturoi, tocat
  • 1 frunza de dafin
  • 1 ceasca roșii, cuburi
  • 2 cani de supa de pui
  • 1 sticla de bere
  • 2 linguri de zahar brun
  • taitei de ou cu unt fierti, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Adaugati făină, sare și piper într-o pungă mare care se inchide ermetic.

Adaugati carnea de porc și se agită până se acopera. Incalziti 4 linguri de ulei intr-o oala mare, la foc mediu-mare.

Prajiti carnea pe toate partile, transferati intr-un castron.

Adăugați 2 linguri de ulei in oala la foc mediu-scăzut. Adaugati ceapa, morcovi si mere.

Gatiti 10 minute amestecand frecvent. In ultimele 3 minute, adaugati usturoiul.

adauga dafin, rosii, supa, bere, zahăr și carnea de porc. Se aduce la fierbere.

reduce focul și se fierbe, parțial acoperit, amestecand, pana cand carnea este foarte frageda, aproximativ o jumătate de ora.

Lasati sa se odihneasca aproximativ 15 minute, se aruncă dafinul și se asezoneaza dupa gust.

Serviti cu taitei de ou cu unt fierti.

 

Porc in sos de bere

Porc_in_sos_de_bere_13

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • сырное фондю рецепт

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.