Reteta zilei: Porchetta cu cimbru si rozmarin

Printeaza

Porchetta cu cimbru si rozmarin din: pulpa de porc, salvie, cimbru, rozmarin, usturoi, fenicul, sare de mare, piper, ulei de masline, vin.

 

Ingrediente:

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 20 de frunze de salvie proaspete
  • 3 frunze crengute de cimbru proaspat, frunze eliminate
  • 3 frunze crengute de rozmarin
  • 2 catei de usturoi, decojit si tocat
  • 2 linguri de fenicul
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 1 1/2 lingurite piper negru
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1/2 ceasca vin rosu sau alb sec

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 120C. Crestati soriciul din loc in loc.

Se toaca marunt salvie, cimbru, rozmarin si usturoi si se amesteca impreună cu feniculul, sare si piper.

Crestati carnea si umpleti cu amestecul de ierburi. Frecati apoi carnea cu restul de amestec de ierburi.

Asezati carnea de porc intr-o tigaie si dati la cuptor timp de doua ore. Se toarna vinul si din cand in cand ungeti carnea.

Dupa 2 ore mariti temperatura la 200C si mai gatiti timp de 15 minute. Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca, feliati si serviti.

Porchetta cu cimbru si rozmarin

Porchetta_cu_cimbru_si_rozmarin_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta zilei: Porchetta

Porchetta din: pulpa de porc, sare, condimente, boia de ardei, fulgi de ardei rosu, piper, usturoi, ulei de masline.   Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc sare 1 ½ lingurita condimente italiene 1 lingurita boia de ardei ½ lingurita fulgi de ardei rosu ½ lingurita piper negru 3 catei de usturoi , tocat 2 linguri […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.