Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi din: iaurt, mustar, sirop de artar, sos tabasco, sare, piper, ciocanele de pui, fulgi de porumb, usturoi, boia de ardei, ulei. Ingrediente: 150 g iaurt 1 lingurita mustar 1 lingurita sirop de artar 1/2 sos tabasco sare piper 8 ciocanele de pui 100 g fulgi de porumb 100 […]
Reteta zilei: Pui in crusta de mustar cu miere pe pat de salata
PrinteazaPui in crusta de mustar cu miere pe pat de salata din: piept de pui, maioneza, miere, mustar, praf de usturoi, boia de ardei, sare, piper, pesmet, salata verde.
Ingrediente:
- 2 piepti de pui
- 1 ceasca maioneza
- ⅓ ceasca miere
- ¼ cana mustar
- ¼ lingurita praf de usturoi
- ¼ lingurita boia de ardei
- sare si piper
- 2 cesti pesmet
- salata verde, pentru servire
Mod de preparare:
Intr-un castron, combina maioneza, mustar, miere, praf de usturoi, boia de ardei, piper negru proaspat macinat.
Se amesteca pana cand totul este uniform combinat apoi gustati si se condimenteaza cu sare.
Impartiti sosul in doua parti. Taiati pieptul de pui fasii groase.
Puneti carnea de pui feliata intr-un bol cu jumatate de sos de mustar cu miere si se amesteca pentru a se acoperi.
Bagati la frigider pentru cel putin 30 de minute. incalzeste cuptorul la 200C. Pregatiti o tava cu hartie de copt.
toarna pesmetul intr-un castron mare. Dati bucatile de pui prin pesmet. Asezati in tava. Coaceti aproximativ 30 minute.
serveste cald cu sosul ramas pe pat de salata.
Pui in crusta de mustar cu miere pe pat de salata
Pofta buna!
Pofta buna!
Ce bine arata!