Reteta zilei: Pulpe de pui la tava

Printeaza

Pulpe de pui la tava din: pulpe de pui, sirop de artar, mustar dijon, praf de ceapa, praf de usturoi, tarhon, piper cayenne.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: 

  • 5 pulpe de pui dezosate
  • ½ cana sirop de arțar
  • ¼ cana muștar Dijon
  • ½ linguriță praf de ceapă
  • ¼ linguriță praf de usturoi
  • 1 linguriță tarhon uscat
  • 1 vârf de cuțit de piper cayenne

 

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Într-o tava se aseaza carnea de pui spalata.

Presarati cu sare si piper pe ambele parti.

Într-un castron mic, combinati sirop, muștar, praf de usturoi, praf de ceapa, tarhon, piper cayenne si amestecati pentru a se combina.

toarnă amestecul peste carnea de pui in tava.

Dati la cuptor timp de aproximativ 30 de minute.

Lăsati să se odihnească timp de 5 minute apoi serviti.

 

Pulpe de pui la tava

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Reteta zilei: Pulpe de pui cu sos sriracha

Pulpe de pui cu sos sriracha din: pui, sare, piper, amidon, sriracha, unt, miere. Poate te intereseaza si: Pulpe de pui cu sos de castraveti Pulpe de pui cu sos Pulpe de pui cu sos de mere si lamaie Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor   Ingrediente:  6 pulpe de pui 1 […]

 

Cum se prepara Pulpe de pui crocante (VIDEO)

Pulpe de pui crocante: Cum se prepara Pulpe de pui crocante:   Pofta buna!

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Nu imi plac pulpele de pui facute in felul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.