din: orez cu bob lung, creveti, midii, inele de calamari, ceapa, usturoi, rosii, mazare verde, ardei gras, ulei de masline, condimente, sare, piper, supa, frunze de patrunjel, lamaie. Paella cu Fructe de Mare este un fel de mâncare emblematic al bucătăriei spaniole, celebrat pentru aromele […]
Reteta zilei: Pulpe de pui pe pat de felii de lamaie la cuptor
PrinteazaPulpe de pui pe pat de felii de lamaie la cuptor din: pulpe de pui, lamai, sumac, usturoi, sare, ulei de masline, cimbru.
Poate te intereseaza si:
- Pulpe de pui cu paste si broccoli
- Pulpe de pui cu cartofi wedges la cuptor
- Pulpe de pui cu pasta de curry
- Pulpe de pui in sos de soia cu ceapa
- Pulpe de pui aromate cu sos
Ingrediente:
- 3 pulpe de pui intregi
- 2 lămâi
- 1 lingura sumac
- 5 catei usturoi, tocat
- 1 linguriță sare
- ⅛ ceasca ulei de măsline
- 6-8 crengute de cimbru proaspat
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 150C. Spalati si uscati pulpele de pui.
Într-un castron mic amestecati usturoi, ulei, sare și sumac și sucul de la ½ lamaie.
Se taie 1 ½ lămâi rămase în felii și se intind intr-un vas de copt. Se adaugă cimbru.
Frecați fiecare bucata de pui cu marinata si asezati pulpele peste feliile de lamaie.
Dati la cuptor timp de 50 de minute. Serviti pulpele calde.
Pulpe de pui pe pat de felii de lamaie la cuptor
Pofta buna!
Paella cu Fructe de Mare – O Aventură Culinara Delicioasă
Pastilla: Plăcintă Marocană – Un amestec de istorie, cultură și Rețeta Originală
Un amestec de istorie, cultură și Rețeta Originală. Pastilla, cunoscută și sub numele de Bastilla, este un exemplu remarcabil de fuziune culinară, reflectând influențe culturale variate și o istorie fascinantă. Acest fel de mâncare, cu aromele sale îndrăznețe și textura sa unică, este o mărturie a evoluției gastronomiei în contextul schimburilor […]
Rețeta Savuroasă de Clătite cu Urzici
urzici proaspete, faina, oua, lapte, sare, ulei, iaurt. Clătitele cu urzici sunt un deliciu sănătos, care îmbină măiestria bucătăriei tradiționale cu aromele naturale ale naturii. Aceste clătite sărate, pregătite din făină, lapte și ouă, sunt completate de frunzele proaspete de urzici pentru un gust inconfundabil. Ingrediente: 200 g […]
Ce bine arata!
Vreau sa gust si eu din pulpele astea de pui!