Pulpe de pui prajite cu ierburi aromatice si usturoi din: pulpe de pui, patrunjel, oregano, coriandru, usturoi, ulei de masline, sare, fulgi de ardei rosu.
Ingrediente:
8 pulpe de pui fara piele
½ ceasca patrunjel
¼ cana oregano
¼ ceasca coriandru
2-3 catei de usturoi
1,5 linguri de ulei de masline
½ lingurita sare
⅛ lingurita fulgi de ardei rosu
Mod de preparare:
Puneti usturoiul intr-un blender si procesati pana se toaca, adaugati ierburile, ulei de masline, sare si fulgi de ardei rosu.
Procesati pana la omogenizare.
Se toarna peste pulpele de pui intr-o punga care se inchide etans.
Dati la frigider cel putin 3-4 ore.
Prajiti apoi carnea de pui pe toate partile cate 4-5 minute.
Serviti imediat.
Pulpe de pui prajite cu ierburi aromatice si usturoi
O reteta de pui prajit cu seminte de susan din: taitei, ulei de floarea soarelui, piept de pui, miere, zeama de lamaie, seminte de susan si coriandru. Ingrediente: 2 cuiburi de tăiţei dintr-un pachet de 375g 1 linguriţă de ulei de floarea soarelui 2 bucăţi de piept de pui, tăiat în fâşii 3 morcovi mari, […]
O reteta simpla si delicioasa de piept de pui prajit cu rozmarin din: piept de pui, ulei de masline, rozmarin, suc de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 800 g piept de pui fara os 100 ml ulei de masline 30 g rozmarin proaspat sucul de la 2 lamai sare si piper Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.