Reteta zilei: Rulouri cu branza, ceapa si bacon

Printeaza

Rulouri cu branza, ceapa si bacon din: ulei de masline, ceapa, bacon, branza, sare, aluat.

Rulouri_cu_branza_ceapa_si_bacon_04

Rulouri cu branza, ceapa si bacon

 

Ingrediente:

  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 cepe, feliate
  • 5 felii de bacon, tocat
  • 1 aluat de patiserie
  • 1 ceasca branza, maruntita
  • 1 ceapa, feliata
  • Sare

 

Mod de preparare:

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati ceapa si sotati aproximativ 45 de minute. Asezonati cu sare. Intre timp, intr-o alta tigaie, prajiti baconul pana devine crocant. Puneti pe prosoape de hartie sa se scurga.

Rulouri_cu_branza_ceapa_si_bacon

Preincalziti cuptorul la 180C. Taiati aluatul sub forma de triunghiuri, umpleti cu branza, ceapa si bacon, rulati in forma de semiluna.

Rulouri_cu_branza_ceapa_si_bacon_02

Coaceti timp de 10-12 de minute. Se decoreaza cu bacon si ceapa si se servesc imediat.

Rulouri_cu_branza_ceapa_si_bacon_03

Rulouri cu branza, ceapa si bacon

Rulouri_cu_branza_ceapa_si_bacon_05

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.