Reteta zilei: Salata cu piept de pui la gratar si rosii coapte
PrinteazaSalata cu piept de pui la gratar si rosii coapte din: otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, piept de pui, branza maruntita, rosii cherry, condimente, salata verde.
Ingrediente pentru marinata:
- ¼ cana de otet balsamic
- ¼ cana ulei de masline
- 1 lingurita de rozmarin proaspat, tocat
- ½ lingurita de sare
- ¼ lingurita piper negru proaspat macinat
Ingrediente pentru salata:
- 2 bucati piept de pui dezosat
- ¼ cana branza maruntita
- 2 cesti rosii cherry
- condimente dupa gust
- 1 salata verde, rupa bucati
Mod de preparare:
Intr-un castron mic amestecati ingredientele pentru marinata.
Puneti pieptul de pui intr-o punga care se inchide ermetic si adaugati marinata.
Lasati la marinat peste noapte.
Intr-o tava, pe hartie de copt asezati rosiile cherry, pulverizati ulei de masline si condimente dupa gust.
Dati la cuptor la 200 C pentru 10-15 minute.
Scoateti din cuptor si pastrati deoparte.
Incalziti gratarul si adaugati pieptul de pui. Gatiti pieptul de pui pe ambele parti, ungand constant cu marinata.
Feliati apoi si pastrati deoparte.
Aranjati frunzele de salata pe farfurii, adaugati felii de piept de pui, rosii cherry coapte si garnisiti cu branza maruntita.
Stropti cu vinegreta si serviti imediat.
Salata cu piept de pui la gratar si rosii coapte
Pofta buna!
Delioasa salata asta!
Bine mai e salata asta!
Foarte buna
Mi-ai dat o idee in legatura cu salata asta