Ciorbă cu Carne de Porc – Rețetă Autentică din: carne de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, cartofi, telina, rosii, ulei, leustean, sare, piper, apa. Descoperiți farmecul bucătăriei românești cu această rețetă de ciorbă de porc, o mâncare îndrăgită și răspândită în toată România. Această rețetă combină gustul autentic al bucătăriei tradiționale cu […]
Reteta zilei: Salata de fasole verde cu parmezan si nuci
PrinteazaSalata de fasole verde cu parmezan si nuci din: fasole verde, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, coaja de lamaie, parmezan, nuci de pin.
Ingrediente:
- 1 kg fasole verde proaspata
- 1 1/2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 lingurita coaja de lamaie
- 1 lingura parmezan ras
- 1/4 ceasca nuci de pin, prajite
Mod de preparare:
Rupeti fasolea verde. Pune fasolea intr-un vas de sticla, se acopera cu folie si dati la microunde 2 minute.
incinge uleiul in wok sau tigaie la foc mare. Adaugati usturoi si se amesteca 1 minut. Scoateti usturoiul si aruncati-l.
Adaugati fasolea si se amesteca pentru 2-3 minute. Dati focul la mic, apoi turnati suc de lamaie peste fasole si se amesteca usor.
Opriti focul, presarati coaja de lamaie si parmezanul si se amesteca din nou.
Transferati pe un platou de servire, presarati nuci si serviti imediat.
Salata de fasole verde cu parmezan si nuci
Pofta buna!
Plăcinte Boierești: Rețetă Autentică
Plăcinte Boierești: Rețetă Autentică din: faina, apa, drojdie, zahar, sare, ulei, unt, branza dulce de vaci, oua, zahar vanilat. Descoperă secretul bucătăriei tradiționale românești cu această rețetă autentică de plăcinte boierești! Aceste delicii culinare, cu rădăcini adânci în istoria gastronomică a României, combină gustul autentic cu o poveste fascinantă. În această rețetă, vei învăța cum […]
Ce-mi place! Deja imi imaginez gustul…mhh…Voi incerca si eu reteta! 😉
Buna salata asta