Reteta zilei: Salata de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite

Printeaza

Salata de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite din: fasole verde, rosii, usturoi, ardei gras, otet balsamic, ulei de masline, piper, busuioc, pesto, nuci.

Salata de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite

Salata de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite

 

Ingrediente:

  • 1 kg fasole verde
  • 1 ceasca de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu (cuburi)
  • 1/4 ceasca otet balsamic
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1 lingura busuioc proaspat
  • 1/4 ceasca de pesto
  • 1/3 cana nuci

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Rupeti capetele de la fasolea verde, taiati bucati si puneti intr-un bol mare.

Se adauga rosiile, ardeii si catei de usturoi, apoi se stropesc cu otet balsamic, ulei de masline si se presara piper negru.

Salata de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite

Intr-o tava de copt puneti hartie si adaugati amestecul de legume. Adaugati busuioc si coaceti pentru 25-30 de minute. Intre timp prajiti nucile intr-o tigaie la foc mediu timp de 3-5 minute. Scoateti legumele din cuptor.

Salata de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite

Adaugati intr-un bol mare. Adaugati sosul pesto si amestecati bine. Serviti cu nuci prajite.

Salata de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite

Salata de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite

Salata de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite

Pofta buna!

2 comentarii

  1. O sa fac si eu salata asta

  2. Foarte buna salata de legume coapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.